Webbutvecklare

Är du en skicklig webbutvecklare som lutar mot front-end och har några års erfarenhet? Då borde vi snacka!

Tula Studio är en digitalbyrå och konsultverksamhet i Malmö. Vi gillar vad vi gör och strävar efter att vara det bästa valet för våra kunder. Tula Studio erbjuder en välkomnande, ärlig och uppmuntrande miljö. Kontoret är på Helio co-working space i centrala Malmö.

Vi jobbar ofta med många olika projekt samtidigt och vi levererar något nytt nästan varje vecka. Ungefär en tredjedel av våra projekt gör vi från grunden, där vi väljer vår egen tech stack. Våra kunder litar på att vi gör rätt val, och de slutgiltiga tekniska besluten är oftast upp till oss.

Vad vi söker

Du är en öppensinnad, entusiastisk person med god kommunikationsförmåga och har lätt för att lära.

Du har djup kunskap om grundläggande webbteknologier så som HTML, CSS, JavaScript och DOM:en. Du har erfarenhet av att jobba med ett modernt arbetsflöde där du använder terminalen, versionshantering, pakethanterare, byggverktyg och automatiserade processer för driftsättning. Grundläggande kunskap av PHP och WordPress är ett plus eftersom vi använder WordPress som publiceringsverktyg i många av våra projekt. Det är dock viktigare att du är en positiv och nyfiken person än att du uppfyller en specifik lista av kunskaper.


Om Tula Studio

Tula Studio är en digitalbyrå i Malmö. Vi är för närvarande tre personer men växer snabbt. Kunderna sträcker sig från stora internationella företag till mindre lokala bolag. Titta gärna på några av våra projekt (på engelska).