Webbutvecklare

Är du en skicklig webbutvecklare som lutar mot front-end och har några års erfarenhet? Då borde vi snacka!

Tula Studio är en digitalbyrå och konsultverksamhet i Malmö. Vi tycker om vårt arbete och strävar efter att vara det bästa valet för våra kunder. Tula Studio erbjuder en välkomnande, ärlig och uppmuntrande miljö. Kontoret är på The Ground i centrala Malmö.

Vi hanterar många olika projekt samtidigt, vilket ger stor omväxling. Vi lanserar något projekt nästan varje vecka. Ungefär en tredjedel av våra projekt skapas från grunden, där vi själva väljer tech stack. Våra kunder litar på att vi gör rätt val, och de slutgiltiga tekniska besluten är oftast upp till oss.

Vad vi behöver

Du är en öppensinnig, entusiastisk person med en stark förmåga att lära dig längs med vägen och god kommunikationsförmåga.

Du har djup kunskap om de grundläggande webbteknikerna såsom HTML, CSS, JavaScript och DOM. Du har erfarenhet av att arbeta i moderna webbutvecklings­arbets­flöden, med CLI, versionshantering, NPM, byggscript och automatiserade publiceringsprocesser. Grundläggande kunskap av PHP och WordPress är ett plus, eftersom vi använder WordPress som publiceringsverktyg i många projekt. Det är viktigare att du är en positiv och nyfiken person än att uppfylla en specifik lista av kompetenser.

Detta är en heltidstjänst som startar i augusti 2021.

Låter detta intressant? Skicka över ett personligt brev, CV och ett arbetsprov. Arbetsprovet kan vara vad som helst som du vill visa. Referenser kommer också att efterfrågas, men dessa kan delas senare i processen.

Ansök nu

Denna tjänst är på plats i vår studio på The Ground i Malmö. Under pandemin kan positionen fyllas på distans.


Om Tula Studio

Tula Studio är en liten digitalbyrå i Malmö, som drivs av Peter Simonsson. Vi är för närvarande två personer men växer snabbt. Kunderna sträcker sig från stora internationella företag till mindre lokala bolag. Titta gärna på några av våra projekt (på engelska) .