Full-stack webbutvecklare

Är du en skicklig full-stack utvecklare som lutar mot front-end och har några års erfarenhet? Letar du efter något nytt? Då borde vi snacka!

Tula Studio är en digitalbyrå och konsultverksamhet i Malmö. Vi tycker om vårt arbete och strävar efter att vara det bästa valet för våra kunder.

Vad vi erbjudet

Tula Studio erbjuder en välkomnande, ärlig och uppmuntrande miljö. Kontoret är på co-working spacet The Ground i centrala Malmö.

Vi hanterar många olika projekt samtidigt, vilket ger både en omväxling i uppgifter och en känsla av att få saker gjorda. Vi levererar något projekt nästan varje vecka.

Ungefär en tredjedel av våra projekt skapas från grunden, där vi själva väljer tech stack. Våra kunder litar på att vi gör rätt val, och det slutgiltiga tekniska besluten är oftast upp till oss.

Denna tjänst är avsedd för en person som har några års arbetslivserfarenhet, men det är viktigare att du är rätt match än att uppfylla en specifik lista av kompetenser.

Vad vi behöver

Du är en öppensinnig, entusiastisk person med en stark förmåga att lära dig längs vägen.

Du har djup kunskap om de grundläggande webbteknikerna så som HTML, CSS, JavaScript och DOM.

Du har erfarenhet av att arbeta i moderna webbutvecklings­arbets­flöden, med CLI, versionshantering, NPM, byggscript och automatiserade publiceringsprocesser.

Grundlägganre kunskap av PHP och WordPress är ett plus, eftersom vi använder WordPress som publiceringsverktyg i många projekt.

Låter detta intressant? Skicka över ett personligt brev, CV och ett arbetsprov. Arbetsprovet kan vara vad som helst som du skulle vilja visa. Referenser kommer också att krävas, men dessa kan delas senare i processen.

Ansök nu

Denna position är tänkt att vara på plats i vår studio på The Ground i Malmö. Under pandemin kan positionen fyllas på distans.


Om Tula Studio

Tula Studio är en liten digital produktionsstudio i Malmö, som drivs av Peter Simonsson. Det är för närvarande ett enpersonsföretag med en arbetsbelastning för två. Kunderna sträcker sig från stora internationella företag till mindre lokala bolag.